Fiber Filter Pro™

Opblaasbare spa filter alternatief

Dé slimme filteroplossing om het water in je opblaasbare spa zo efficiënt en effectief mogelijk te reinigen.

Koop nu
null

40% energie besparing

null

15x betere filtratie

null

Eenvoudig schoon te maken

Wil jij ook makkelijker, sneller en minder vaak je opblaasbare spa filter reinigen?

Schoonmaken van de Fiber Filter bolletjes is heel eenvoudig en snel dankzij onze Easy Squeeze Technology. Haal de filtervulling uit je opblaasbare spa filter. Spoel de blauwe bollen schoon onder (lauwwarm) stromend water door ze uit te knijpen. Net als bij een spons. Herhaal dit proces slechts 1 keer per 2 tot 4 maanden, afhankelijk van gebruik.

De tijdswinst in vergelijking met het schoonmaken van ouderwetse papieren spa filters is gemiddeld 90%. Of bespaar zelfs 99% van je tijd en vervang de blauwe filter bolletjes eenvoudigweg door een set nieuwe. In onze webshop kun je de navullingen voor jouw zwembad filter vinden. Deze bollen vervangen je standaard Intex S1, Bestway of andere opblaasbare spa filter (Mspa filter uitgezonderd).

Bestel nu
foto1
Productfoto-opblaasbare-spa_compressed

Benieuwd hoe je het troebele opblaasbare spa water weer kristalhelder krijgt?

Dankzij het driedimensionale materiaal van de Fiber Filter bolletjes wordt het water van je zwembad maar liefst 15 keer zo effectief gefiltreerd ten opzichte van ouderwetse papieren spa filters. Grove verontreinigingen worden aan de oppervlakte van het Fiber Filter materiaal opgevangen en de kleinste deeltjes tot 8 micron worden in de kern opgevangen.

Daarnaast is het Fiber Filter materiaal behandeld met zilverionen, waardoor schadelijke bacteriën en biofilm worden afgebroken. Bovendien heb je dankzij deze ionen minder spa-chemicaliën (bijv. vlokmiddelen) nodig. Dat noemen we de Zero Dirt Technology. Geniet weer van fris en kraakhelder spa water!

Bekijk de oplossing
DSC_5271_compressed

Wist je dat de traditionele opblaasbare spa filters 40% meer energie verbruiken?

De Fiber Filter 3D-technologie garandeert een uitstekende watercirculatie en -filtratie. Het water in je opblaasbare spa circuleert in een continue flow, met minimale weerstand. Zelfs met bij sterke vervuiling zullen de filter bolletjes niet dichtslibben. Dit resulteert in een besparing tot wel 40% op je energiekosten.

En dankzij de lage weerstand wordt de levensduur van de pomp aanzienlijk verlengd. De pomp hoeft tenslotte minder hard te werken om het water rond te circuleren. Ons filtersysteem mag je dan ook gerust een revolutionaire uitvinding noemen. Ben jij al overgestapt? 

Bestel nu
DSC_5271_compressed
foto1

Op zoek naar een milieubewust alternatief voor de ouderwetse papieren spa filters?

Fiber Filter zet zich in voor een duurzaam businessmodel. Onze producten worden niet in het verre Oosten vervaardigd, maar in Europa. De CO2-voetafdruk die Fiber Filter moet afleggen om bij jou thuisbezorgd te worden is daardoor veel kleiner. Daarnaast is de Fiber Filter gemaakt van gerecycled en herbruikbaar materiaal. De filtervullingen worden vervaardigd uit PET-drinkwater flessen.

Bestel nu

Plug & play concept

Unieke antibacteriële formule Ag2SO4

Beter dan Intex s1, Bestway en andere spa filters

De standaard papieren filters die bij opblaasbare spa’s geleverd worden, raken snel verzadigd met vuil. Hierdoor wordt allereerst het water niet meer optimaal gefiltreerd en ten tweede kost het de pomp meer energie. De Fiber Filter Pro bollen raken niet verzadigd waardoor water altijd zonder moeite door het filter kan stromen.

Verschil witte filter bollen en Fiber Filter Pro bollen

Veel mensen denken goedkoper uit te zijn door de witte zandfilter bollen in hun opblaasbare spa te plaatsen. Dit kan allereerst voor technische problemen zorgen. De bollen zijn namelijk niet gemaakt voor dit type filters, hierdoor komen stukken van de bollen los en komen niet alleen in het water terecht maar ook in je pomp!

De Fiber Filter Pro bollen zijn speciaal voor spa pompen ontwikkelt, hierdoor zullen de fibers zeker niet loskomen van de bollen zelf. Hierdoor zullen er geen pluizen in je water drijven of in je filter terecht komen.

In dit geval is goedkoop zeker duurkoop.

Bestel nu

Onze klanten!

Wat overtuigd beter dan de verhalen van onze klanten? Lees hier een greep uit onze beoordelingen.

Bestellingen boven de €100, gratis verzending

Ophalen mogelijk bij onze locatie in Baarn

Op werkdagen binnen 48 uur geleverd!

Heeft u vragen?

+31(0)180-849069